Theatertour XL

Mother Mercury
250205 - TK mercury2.tixly

In deze exclusieve show gaat Mother Mercury the extra mile: ledwalls voor een duet met Montserrat Caballé, deep cuts die ze nergens anders brengen, een straffe lichtshow, … Bigger, better! 

Sonny Vande Putte mag zich met veel trots de kersverse winnaar van het VTMprogramma Starstruck noemen. Samen met z’n band Mother Mercury is hij helemaal klaar om de Belgische CC’s te bestormen 
met een waanzinnige show waarbij je onmogelijk stil kan blijven zitten. Mother Mercury, Europa’s meest authentieke Queen-tribute, brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen!
Geheel vrijblijvend is dat niet. Je hebt een killer band nodig en een zanger die een microfoon aan stukken kan zingen. Sonny Vande Putte is zo’n zanger. Diehard Queen-fan en eigenaar van een stem waarmee hij moeiteloos al je haren overeind zet.

Sonny probeert er zich niet makkelijk van af te maken door een valse snor op te kleven. Mother Mercury bestudeerde Queen met een vergrootglas. Na elk detail van deze iconen te analyseren, gingen ze aan de slag! De songs, de sound, de harmonie, de kledij, de bewegingen, het materiaal, de energie, … Met elk optreden bevestigen deze heren waarom ze zich de allerbeste mogen noemen.
Freddie Mercury is, zonder twijfel, nog steeds de grootste showman die er ooit geweest is. Deze Belgische Queen tribute band zorgt ervoor dat je het nooit zal vergeten door een overweldigende show op te voeren met die bekende Queenthunder en sound! Tijdens deze opwindende performance kan je meeschreeuwen met onvergetelijke hits als ‘Don’t stop me now’, ‘Radio Ga Ga’, ‘Somebody to love’, 
‘Bohemian Rhapsody’ en nog veel meer! 

They WILL rock you! Ready, Freddie?

http://www.mothermercury.be

Delen op sociale media


Wanneer

wo 5 februari 2025 van 20:15 tot 22:30 uur

Locatie

Cultuurcentrum Ter Kommen

Europalaan 2
3730 Hoeselt

Prijs

€ 21

VRIEND | 18 euro
voorverkoop -26 jarigen | 18 euro
voorverkoop lerarenkaart | 18 euro
voorverkoop en kassa | 21 euro

Reserveren