Achtergrondafbeelding

reservatie en ticketverkoop

 

WELKOM TERUG!
We zijn heel blij om je opnieuw te ontvangen. We doen er alles aan om je bezoek veilig te laten verlopen en volgen het advies van de overheid en de sector op de voet.
Gezien de onzekere tijden communiceren we nu enkel over het najaar. Het programma en het aantal toegelaten toeschouwers blijft evenwel onderhevig aan verdere evoluties, op de website vind je steeds de laatste stand van zaken.

LOSSE TICKETVERKOOP
We kiezen er voor om enkel losse tickets en geen abonnementen te verkopen voor seizoen 20-21. We werken wel aan een beloningssysteem dat je kan gebruiken voor het komende seizoen.

Losse tickets kan je kopen samen met je bubbel. Je kan geen genummerde plaatsen kiezen.
Afhankelijk van de geldende afspraken kunnen we op deze manier anticiperen op versoepelingen van de maatregelen. Na reservatie leggen we de puzzel en wijzen we plaatsen toe volgens de geldende regels. Je krijgt voor je bezoek steeds een e-mail met actuele richtlijnen.

START ONLINE LOSSE TICKETVERKOOP | vanaf 4 september om 10 uur
Online reserveren kan via www.dekimpel.be vanaf vrijdag 4 september om 10 uur.
Alle gangbare betalingsmogelijkheden zijn beschikbaar. Bij online boeken betaal je geen extra reserveringskost. Na betaling ontvang je je elektronische tickets onmiddellijk via e-mail. Hou deze mail goed bij of print de tickets af voor je naar de voorstelling komt. Op elk ticket staat een unieke QR code. Deze wordt gescand voor het betreden van de zaal.

VERKOOP TICKETS VIA BALIE CULTUURCENTRUM | vanaf 7 september  
Vanaf maandag 7 september kan je tijdens de openingsuren van het cultuurcentrum tickets reserveren en/of betalen. Tickets kunnen enkel via bancontact betaald worden.

TELEFONISCH RESERVEREN | vanaf 7 september
Tickets kunnen enkel telefonisch gereserveerd worden tijdens de openingsuren van het cultuurcentrum op het nummer 089/51 95 30.

RESERVEREN VIA MAIL | vanaf 7 september
Vanaf maandag 7 september kan je ook tickets reserveren kan via reservatie.ccdekimpel@bilzen.be . Gereserveerde tickets zijn pas definitief na bevestiging van het cultuurcentrum.

ANNULATIE VOORSTELLING
Wanneer een voorstelling geannuleerd wordt, worden je tickets zondermeer terugbetaald.

TEGOEDBON
Ben je onverwachts verhinderd? Je kan je tickets, uit het eigen aanbod van cultuurcentrum de kimpel, tot drie werkdagen vóór de voorstelling inruilen voor een tegoedbon. Een tegoedbon is één jaar geldig. Per ticket wordt er 2 euro verhandelingskost ingehouden.
Later dan drie werkdagen voor de voorstelling kunnen de tickets niet meer ingeruild worden.
Met een tegoedbon kan niet online gereserveerd worden, maar enkel telefonisch of aan de balie van het cultuurcentrum.

CULTUURCHEQUES
Met cultuurcheques van Ticket Compliments Sport & Culture en de Sport & Culture pass van Sodexo kan je voorstellingen bijwonen. Deze tickets kunnen niet online gereserveerd worden, maar enkel telefonisch of aan de balie van het cultuurcentrum.

CADEAUBON STAD BILZEN
Met een cadeaubon van de stad Bilzen kan je voorstellingen bijwonen. Deze tickets kunnen niet online gereserveerd worden, maar enkel telefonisch of aan de balie van het cultuurcentrum.

BEGELEIDERSPAS
Personen met een beperking die tickets aankopen en over een begeleiderspas beschikken, kunnen gratis een begeleider meebrengen naar de voorstelling. Deze tickets kunnen niet online gereserveerd worden, maar enkel telefonisch of aan de balie van het cultuurcentrum.

 

Delen op sociale media