Achtergrondafbeelding

reservatie en ticketverkoop

HET CULTUURCENTRUM IS GESLOTEN VAN 24 DECEMBER 12U00 TOT 3 JANUARI. ONLINE TICKETS RESERVEREN IS STEEDS MOGELIJK!

LOSSE en ONLINE TICKETVERKOOP VANAF MAANDAG 13 SEPTEMBER

online via www.dekimpel.be  
Alle gangbare betalingsmogelijkheden zijn beschikbaar. Bij online boeken betaal je geen extra reserveringskost. Na betaling ontvang je je elektronische tickets onmiddellijk via e-mail. Hou deze e-mail goed bij of print de tickets af voor je naar de voorstelling komt. Op elk ticket staat een unieke QR code. Deze wordt gescand vóór het betreden van de zaal.

tijdens de openingsuren aan de balie van het cultuurcentrum
Tickets kunnen cash, met bancontact of cultuurcheques betaald worden.

telefonisch 
Tickets kunnen enkel telefonisch gereserveerd worden tijdens de openingsuren op het nummer 089 51 95 30.

via reservatie.ccdekimpel@bilzen.be
Gereserveerde tickets via e-mail zijn pas definitief na bevestiging door het cultuurcentrum. Tickets worden na betaling opgestuurd.

ticketinfo 
prijs: 14 | 16 euro
14 euro = VRIEND van DE KIMPEL
14 euro = voorverkoop houder lerarenkaart
14 euro = voorverkoop -26 jaar
16 euro = voorverkoop en kassaprijs

VRIEND van DE KIMPEL
Je kiest minimum vier voorstellingen uit het aanbod en krijgt hiervoor het VRIEND van DE KIMPEL - tarief. De familievoorstellingen zijn hierin niet opgenomen.

Als VRIEND van DE KIMPEL geniet je van vele voordelen:
•    steeds de goedkoopste tarief
•    uitnodiging voor een glaasje bij een voorstelling
•    meet-and-greet met artiesten/gezelschappen
•    voorrang bij het boeken van nieuwe voorstellingen

Als je in de loop van het seizoen meer dan 4 voorstellingen per persoon neemt, wordt je automatisch Vriend van DE KIMPEL.


CORONA MAATREGELEN
Vanaf vrijdag 1 oktober gelden in heel Vlaanderen nieuwe regels in de strijd tegen het Coronavirus. Voor de evenementensector betekent dit dat de beperkingen vervallen voor alle evenementen met minder dan 500 bezoekers. In cultuurcentrum De Kimpel (capaciteit van onze schouwburgzaal is max 430 personen) ben je dus niet meer verplicht om een Covid Safe Ticket te presenteren en moet je ook geen afstand meer houden of een mondmasker dragen. Indien je jezelf veiliger voelt mét een mondmasker, kan je dat uiteraard nog dragen. We zorgen er telkens voor dat onze voorstellingen in optimale omstandigheden kunnen doorgaan. We zijn voorzien van een ventilatiesysteem en bewaken steeds de binnenluchtkwaliteit.

Tegoedbon 
Ben je onverwachts verhinderd? Je kan je tickets, uit het eigen aanbod van cultuurcentrum De Kimpel, tot drie werkdagen vóór de voorstelling inruilen voor een tegoedbon. Deze is één jaar geldig. Per ticket wordt er 2 euro verhandelingskost ingehouden. 
Later dan drie werkdagen voor de voorstelling kunnen de tickets niet meer ingeruild worden. 
Met een tegoedbon kan niet online gereserveerd worden, maar enkel telefonisch of aan de balie van het cultuurcentrum.

Cultuurcheques  
Met cultuurcheques van Ticket Compliments Sport & Culture en de Sport & Culture Pass van Sodexo kan je voorstellingen bijwonen. Deze tickets kunnen niet online gereserveerd worden, maar enkel telefonisch of aan de balie van het cultuurcentrum.

Cadeaubon stad Bilzen 
Met een cadeaubon van de stad Bilzen kan je voorstellingen bijwonen. Deze tickets kunnen niet online gereserveerd worden, maar enkel telefonisch of aan de balie van het cultuurcentrum.

Begeleiderspas 
Personen met een handicap die tickets aankopen en over een begeleiderspas beschikken, kunnen gratis een begeleider meebrengen naar de voorstelling. Deze tickets kunnen niet online gereserveerd worden, maar enkel telefonisch of aan de balie van het cultuurcentrum.

Terugbetaling tickets 
Tickets worden enkel terugbetaald wanneer een voorstelling geannuleerd wordt.

quART-ticket met studentenkaart  
Bij niet-uitverkochte voorstellingen kunnen jongeren op vertoon van een studentenkaart een kwartier voor aanvang van de voorstelling de resttickets kopen aan de helft van de kassaprijs.

OPENINGSUREN BALIE 
maandag   | 10 – 12 uur en 13.30 – 17 uur
dinsdag   | 10 – 12 uur en 13.30 – 17 uur
woensdag  | 10 – 12 uur en 13.30 – 17 uur
donderdag | 10 – 12 uur en 13.30 – 17 uur
vrijdag   | 10 – 12 uur    
bij voorstellingen één uur voor aanvang tot een half uur na aanvang.

Nieuwsbrief cultuurcentrum
Iedere maand versturen wij een elektronische nieuwsbrief. Ontvang je deze nog niet? Schrijf je dan snel in via www.dekimpel.be .

Vrijwilligers gezocht! 
Ben je geïnteresseerd in het cultuurgebeuren en wil je graag helpen bij voorstellingen? Aarzel dan niet en mail je gegevens door naar ccdekimpel@bilzen.be voor meer info.

Rap op Stap 
Via ‘Rap op Stap’ krijg je een fikse korting op het aanbod. Heb je een verhoogde tegemoetkoming, ben je werknemer in een sociale of beschutte werkplaats, in budgetbeheer of schuldbemiddeling? Dan kan je voorstellingen bijwonen aan verminderde prijs. Meer info via 011 23 24 95, www.horizontvzw.be of bilzen@rapopstap.be .

Delen op sociale media