Achtergrondafbeelding

reservatie en ticketverkoop zomer 2021

LOSSE TICKETVERKOOP
Losse tickets kan je kopen samen met je bubbel. Je kan geen genummerde plaatsen kiezen. Afhankelijk van de geldende afspraken kunnen we op deze manier anticiperen op versoepelingen van de maatregelen. 
Als de weersomstandigheden het toelaten gaan de voorstellingen buiten door. Bij slecht weer gaat de voorstelling in de schouwburgzaal door.
Breng je eigen zitje mee en vergeet bij koude avonden je jas of dekentje niet.
Je krijgt voor je bezoek steeds een e-mail met de actuele richtlijnen.

START ONLINE TICKETVERKOOP | vanaf donderdag 20 mei om 10 uur
Online reserveren kan via www.dekimpel.be vanaf donderdag 20 mei om 10 uur.
Alle gangbare betalingsmogelijkheden zijn beschikbaar. Bij online boekingen betaal je geen extra reserveringskost. Na betaling ontvang je je elektronische tickets onmiddellijk via e-mail. Hou deze e-mail goed bij of print de tickets af voor je naar de voorstelling komt. Op elk ticket staat een unieke QR-code. Deze wordt gescand vóór het betreden van de locatie.

LUKT ONLINE RESERVEREN NIET? Dan kan je vanaf woensdag 26 mei je tickets kopen aan de balie 
van Toeristisch Onthaal Bilzen-centrum in het oude stadhuis op de Markt. De openingsuren 
vind je terug op www.visitbilzen.be.

opgelet! TICKETS KUNNEN NIET TELEFONISCH GERESERVEERD WORDEN!

ANNULATIE VOORSTELLING
Hou er rekening mee dat de show eventueel geannuleerd wordt indien de huidige COVID-maatregelen wijzigen of het weer het niet toe laat om buiten op te treden.
Wanneer een voorstelling geannuleerd wordt, worden tickets zondermeer terugbetaald.

TEGOEDBON
Ben je onverwachts verhinderd? Je kan je tickets, uit het eigen aanbod van cultuurcentrum de kimpel, tot drie werkdagen vóór de voorstelling inruilen voor een tegoedbon. Een tegoedbon is één jaar geldig. Per ticket wordt er 2 euro verhandelingskost ingehouden.
Later dan drie werkdagen voor de voorstelling kunnen de tickets niet meer ingeruild worden.
Met een tegoedbon kan niet online gereserveerd worden, maar enkel telefonisch of aan de balie van het cultuurcentrum.

CULTUURCHEQUES
Met cultuurcheques van Ticket Compliments Sport & Culture en de Sport & Culture pass van Sodexo kan je voorstellingen bijwonen. Deze tickets kunnen niet online gereserveerd worden, maar enkel telefonisch of aan de balie van het cultuurcentrum.

CADEAUBON STAD BILZEN
Met een cadeaubon van de stad Bilzen kan je voorstellingen bijwonen. Deze tickets kunnen niet online gereserveerd worden, maar enkel telefonisch of aan de balie van het cultuurcentrum.

BEGELEIDERSPAS
Personen met een beperking die tickets aankopen en over een begeleiderspas beschikken, kunnen gratis een begeleider meebrengen naar de voorstelling. Deze tickets kunnen niet online gereserveerd worden, maar enkel telefonisch of aan de balie van het cultuurcentrum.
 

 

Delen op sociale media