ROW, ROW, ROW,

Maxim Renard, Aaron-Victor Peeters en Roel Vandermeeren
expo Roel Vandermeeren - Studie naar Zelfportret

De tentoonstelling ROW, ROW, ROW, gaat ondergronds. In de kinderafdeling van de voormalige stadsbibliotheek brengt Bilzenaar Roel Vandermeeren zijn werk samen met de creaties van de sparringpartners uit zijn studententijd.

Dit trio, bestaande uit kunstenaars Maxim Renard, Aaron-Victor Peeters en Roel Vandermeeren, studeerde samen schilderkunst aan de PXL-MAD, School of Arts. Door in Hasselt het atelier te delen ontstond er een onvoorspelbare wisselwerking. Vervolgens ging ieder zijn eigen weg. Nu, zo'n twee en een half jaar later, vinden de Limburgse heren elkaar terug om gezamenlijk aan te treden in één en dezelfde ruimte.

Welke ervaringen, indrukken, inzichten hebben ze tijdens de eerste passage van hun nog prille carrière eigen gemaakt? Hoe vertaalt zich dit in hun beeldend werk? Zijn de onderlinge invloeden nog zichtbaar? Of zijn de kunstwerken van elkeen een eigen leven gaan leiden in de kunstwereld?

Ontdek de unieke handtekening van Maxim, Roel en Aaron op de expositie ROW, ROW, ROW,.  Deze titel vestigt de aandacht op een schijnbaar eenvoudig ritmische herhaling, waarbij de variërende repetitie verandert in een blijvend nazinderen.

www.instagram.com/r.vandermeeren
www.instagram.com/maximrenard
www.instagram.com/aaronvictorpeeters

Delen op sociale media


Wanneer

Van za 6 november 2021 tot zo 5 december 2021, dagelijks

Prijs

Gratis