III-ième

Jan Jaap van der Wal
Jan Jaap van der Wal_Affiche A2

OPGELET! NIEUWE DATUM!

Jan Jaap van der Wal ontdekte een tijdje geleden Vlaanderen en werd stapelverliefd. In zijn voorstelling ‘De Nieuwe Belg’ vertelde hij in geuren en kleuren over zijn crush op Vlaanderen. Hij leerde onze streekgerechten, gevarieerd landschap en al onze typische Vlaamse gewoontes kennen. Hij bekeek alles met een roze bril en kon er maar niet genoeg van krijgen. 

In ‘Schoon’ transformeerde de initiële verliefdheid naar echte liefde. Hij hield zoveel van Vlaanderen dat hij besloot om naar Antwerpen te verhuizen. Hier ging hij zijn kind opvoeden, als een echte Vlaming. 

In ‘III-ième’ ontdekken we de eerste barsten in zijn relatie met Vlaanderen. De relatie is nog steeds vurig, maar nu en dan duiken er kleine irritaties op. Hij aanvaardt ze wel, maar het is tijd om er eens over te praten. 

Dit is het laatste luik in zijn trilogie. We waren getuige van zijn ontdekkingstocht doorheen Vlaanderen. Prille verliefdheid evolueerde naar intense liefde tot een zoektocht naar een passend evenwicht. Na een grondig gesprek in ‘III-ième’ komt alles terug in orde. 

Ook in de media ishet moeilijk naast Jan Jaap te kijken. Een vaste rubriek bij Café Corsari en bij ‘Siska Staat Op’ op Studio Brussel. Professioneel pleiter in ‘Advocaat van de Duivel’ en roaster bij ‘Achter de Rug’. Sinds 2017 is Jan Jaap met enige regelmaat jurylid bij de televisiequiz ‘De Slimste Mens ter Wereld’ op Vier. In 2016 startte Jan Jaap van der Wal als sidekick in het satirische actualiteitenprogramma ‘De Ideale Wereld’ op Canvas waar hij een wekelijkse rubriek had. Vanaf 2018 nam hij de rol van vaste presentator over van Otto-Jan Ham.

 

http://www.janjaapvanderwal.nl

Delen op sociale media


Prijs

€ 22

VRIEND van de KIMPEL en reductie: 20 euro