Franje

tout petit & Alfred Zinola Productions
250323 - Promobeeld Franje_c_Ciska Vanhoyland 1

Franje is een aanstekelijke dansproductie, voor iedereen van 4 jaar,  waarbij 3 dansers experimenteren met grootse kostuums. In een avontuurlijk spel met materialen ontdekken de dansers hoe hun lichaam van vorm verandert. Een patchwork van stoffen brengt een kleurrijk palet tot leven, dat uitnodigt tot dans. De kostuums deinen uit over het hele podium. Het jonge publiek mag mee in dit experiment duiken.  

Franjeontstaat uit een internationale samenwerking tussen het Duitse Alfredo Zinola Productions en tout petit. De choreografen Alfredo Zinola, Ciska Vanhoyland en Lies Cuyvers delen een fascinatie voor het maken van dans voor een jong publiek vanuit een wisselwerking tussen dans en scenografie. Daarnaast delen de makers een voorkeur om het publiek nabij te plaatsen en interactie op te zoeken.Zo zorgen ze voor verbinding.

credits: 

Choreografie en dans: Alfredo Zinola,Ciska Vanhoyland en Lies Cuyvers  
Dramaturgie: Micaela Kühn Jara  
Muziek: Koen Brouwers  
Lichtontwerp: Marek Lamprecht  
Productie: tout petit en Alfredo Zinola Productions  
Co-productie: Perpodium, HET LAB  
Met steun van de Vlaamse Gemeenschap,Ministerium für Kultur und Wissenschaft des Landes Nordrhein-Westfalen,tanzhaus nrw Düsseldorf, stad Hasselt, stad Leuven en de Tax Shelter maatregel van de Belgische federale overheid.
Met dank aan deRUIMTE en STUK Huis voor Dans, Beeld & Geluid. 

https://www.toutpetit.be/

Delen op sociale media


Wanneer

zo 23 maart 2025 van 15 tot 16 uur

Locatie

Cultuurcentrum De Kimpel

Eikenlaan 25
3740 Bilzen

Prijs

€ 6

volwassenen: € 9,00

Reserveren