Dromen uit Het Hoge Noorden

Annemie Struyf & Soetkin Baptist
250114 - AnnemieStruyf&SoetkinBaptist_CCZwanenburg_20231221_NathanDobbelaere_HQ_2.tixly

In het Hoge Noorden hebben ze elkaar ontmoet. Soetkin maakt er muziek. Annemie schrijft er een boek. Ook samen vertellen ze een verhaal. Over het Hoge Noorden. Over vallen en opstaan. Over diep ademhalen en verder gaan. Over hoop en verlangen. Over dromen en durven dromen.

In Noorwegen begint journaliste en reportagemaker Annemie Struyf te schrijven aan haar nieuwe boek.  Ze wil de lessen die ze de voorbije jaren in haar persoonlijk en professioneel leven heeft geleerd, doorgeven aan andere dromers. Want dromen zijn kostbaar en moeten gekoesterd worden, zeker in moeilijke tijden.

Achter de piano met uitzicht op een Noors landschap begon Soetkin Baptist te dromen en te schrijven. Haar dromen krijgen vorm. Mooi, maar soms ook hartverscheurend en rauw. De drang om te creëren is groot en weerklinkt over de fjorden. Soetkin zoekt de grens op tussen kwetsbaarheid, speelsheid en vokale virtuositeit. In deze bizarre tijden ontstaat haar wonderlijke repertoire dat ontroert, inspireert en verbindt. 

Hun wegen kruisen elkaar bij het maken van de reportagereeks Het Hoge Noorden voor Eén. Uit deze bijzondere ontmoeting ontstaat een ontroerend en kwetsbaar verhaal, in woord en muziek. Annemie droomt en vertelt, Soetkin zingt en speelt.

Een unieke combinatie van twee gedreven vrouwen, van Annemie-verhalen en Soetkin-muziek. Maar bovenal een wonderlijke, betoverende mix van dromen uit het Hoge Noorden.

http://annemiestruyf.be

Delen op sociale media


Wanneer

di 14 januari 2025 van 20:15 tot 22 uur

Locatie

Cultuurcentrum De Kimpel

Eikenlaan 25
3740 Bilzen

Prijs

€ 19

VRIEND | 16 euro
voorverkoop -26 jarigen | 16 euro
voorverkoop lerarenkaart | 16 euro
voorverkoop en kassa | 19 euro

Reserveren