Zoiets verzin je niet!

PIV Huvluv
231012 - FotoPivZVJNdweilLucDombrecht

Een geboren verteller met een heerlijk Oostends accent. Een gepassioneerd muziekliefhebber, die - met de vinylplatenspeler als vast attribuut - altijd een song klaar heeft bij een verhaal. Of omgekeerd.

Piv keert terug naar 1987, een jaar waarin hij aan den lijve ervaart wat de blues is. Als tegengif plant hij een reis door de Verenigde Staten, de bakermat van zijn favoriete muziek.

Op deze roadtrip naar volwassenheid met een unieke soundtrack, ongebreidelde uitweidingen en onvoorziene omstandigheden ontdekt hij wat passionele adoratie voor een vrouw met een man kan doen. De reis eindigt nochtans óók met de blues, maar PIV keert terug als een man van de wereld, met een onuitwisbare levenservaring op zak. jaren later slaat het noodlot de herinnering alsnog aan diggelen, maar PIV weet ondertussen dat je het leven moet vieren in plaats van te treuren om de dood.

In 'Zoiets verzin je niet!' staat de platenspeler natuurlijk weer aan Piv's zij, maar vooral zie je hem als de innemende verteller die hij is. Hij neemt je in je hoofd mee naar de VS en op het einde van de voorstelling val je uit  je stoel van ontstentenis. Maar PIV trekt je snel weer recht! Zo is hij nu eenmaal.

Wie zijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen, weet wat hem of haar te doen staat: een ticket kopen.

De pers over deze voorstelling:
"Goed gelachen met Piv Huvluv en ook geboeid geluisterd naar het verhaal van zijn muzikale Amerika-reis. Zeer herkenbaar en grappig als je ooit dezelfde bedevaart hebt gemaakt. Goed voor 4 sterren." Karel Michiels (De Standaard)

"Hij kan als geen ander het publiek meevoeren, hij is meesterlijk in zijn humoristische eenvoud. Het lijkt alsof hij moeiteloos aller ter plaatse verzint. Dit is een humorist buiten categorie" Stefaan Six (VTM, WTV-Focus)

Spel: Piv Huvluv
Coaching: Maaike Cafmeyer

http://www.pivhuvluv.be

Delen op sociale media


Wanneer

do 12 oktober 2023 van 20:15 tot 22 uur

Prijs

€ 17

VRIEND van DE KIMPEL | 15 euro
voorverkoop -26 jarigen | 15 euro
voorverkoop lerarenkaart | 15 euro
voorverkoop en kassa | 17 euro