Achtergrondafbeelding

bert kruismans

TVL-vertelling - 14 augustus 2019
bert-kruismans-c-jean-pierre-swirko.jpg

De zomer komt eraan en dat betekent dat ook de Vertellingen van TVL opnieuw in zicht zijn! Geniet op woensdag 14 augustus van een gratis voorstelling op de prachtige locatie aan de voorkant van de kimpel. Brouwerij Martens trakteert, net zoals vorig jaar, met heerlijk Sezoens-bier. Iedereen is welkom vanaf 19u, de show start om 20u en duurt een uurtje.

Bert Kruismans behoort al jaren tot de absolute top van stand-upcomedy in België en kan rekenen op een zeer ruime schare fans zowel in Vlaanderen als Wallonië.

Hij is een taalvirtuoos die moeiteloos elk publiek op zijn hand krijgt door hen een spiegel voor te houden.  In zijn bekende stijl rekent hij af met hardnekkige clichés en jammerlijke misverstanden. Hij bekijkt in zijn shows de gebeurtenissen graag vanuit het perspectief van mensen die anders nooit een stem krijgen. Want niets is zo grappig en herkenbaar dan gewoon gezond verstand.

Bert staat ondertussen 20 jaar op de planken met 9 soloshow op de teller. De daarbij horende nostalgie ziet hij evenwel gecounterd door de vaststelling dat heel wat van de dingen die hij de afgelopen decennia aankaartte bij wijze van grap, ondertussen realiteit zijn geworden. Hij brengt een selectie van zijn allerbeste grappen en belooft je een voorstelling waar je vrolijker én wijzer van wordt!

Vergeet zeker je stoeltje niet mee te brengen! Bij slecht weer verhuizen we naar de schouwburgzaal...

 

website:

Delen op sociale media


Wanneer

wo 14 augustus 2019 van 20 tot 21:30 uur

Prijs

Gratis