Tot de dood ons scheidt

Het Laatste Bedrijf / de Mannschaft
250515 -  tot de dood.tixly

Er is niets dat harder bij het leven hoort dan de dood. Vroeg of laat komen we allemaal te gaan. En als we gaan, komen onze dierbaren bij elkaar om afscheid te nemen, om verdriet en gemis te delen. De dood brengt mensen bij elkaar. Zo ook in TOT DE DOOD ONS SCHEIDT. 
 
Na de plotselinge dood van de oudste broer, Rudy, komt de familie bij elkaar om rond het lichaam te rouwen en de begrafenis voor te bereiden. 
Dat de familie elkaar al erg lang niet gezien heeft, dat oude vetes nooit zijn bijgelegd, dat er al jaren niet wordt gesproken met elkaar… dat wordt ineens allemaal vergeten. Want een bloedband is iets bijzonders en vooral, bloed kruipt waar het niet gaan kan. Toch? 
 
Na het succes van POUPEHAN produceert Het Laatste Bedrijf een nieuwe voorstelling met De Mannschaft. TOT DE DOOD ONS SCHEIDT is een tragikomische voorstelling over het leven zoals we dat allemaal kennen, over familie, over messen in ruggen, over vergeten en vergeven, over verdriet, over dromen, over schijnheiligheid, over broers en zussen, over de kleine en de grote dingen in het leven, over oude koeien, over de dingen die gaan komen, maar vooral over de dingen die komen te gaan.  

Met TOT DE DOOD ONS SCHEIDT wordt de lijn van POUPEHAN doorgetrokken. Heerlijke humor in een frisse enscenering en een wervelende tekst, gespeeld door toppers. 

Credits
Concept, tekst en regie: Stijn Van de Wiel en Michai Geyzen
Spel: Viv Van Dingenen, Lucas Van Den Eynde, Michaël Pas, Lynn van Royen, ea.
Muziek: Gode Kempen
Dramaturgie: Bram Verschueren
Decor en kostuum: Saskia Louwaard en Katrijn Baeten
Executive Producer: Karen Feys
Productie-coördinator: Lara Vromman
Productie: Het Laatste Bedrijf
Coproductie: De Mannschaft 

Deze voorstelling kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid en Gallop Tax Shelter. 

Delen op sociale media


Wanneer

do 15 mei 2025 van 20:15 tot 22 uur

Locatie

Cultuurcentrum De Kimpel

Eikenlaan 25
3740 Bilzen

Prijs

€ 20

VRIEND | 17 euro
voorverkoop -26 jarigen | 17 euro
voorverkoop lerarenkaart | 17 euro
voorverkoop en kassa | 20 euro

Reserveren