The Roaring Twenties

Släpstick
240124 - Släpstick 284 DEF Corné van der Stelt (klein)

The Roaring Twenties: Dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende, crème de la antirimpelcrème belevenis van het decennium komt naar De Kimpel.

Een avond als nooit tevoren!
Een Jubileumvoorstelling die de gloriedagen van slapstick even fijnzinnig als elegant laat herleven! Wentel je wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten!

Baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class…

En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt? Alles werkt prima! Nee hoor, alles is hélemaal onder controle! Er kan echt hélemaal níks misgaan! Níets kan deze daverende Jubileumavond in de weg staan!

Dus: doe je feestkleding aan en betreed de rode loper! 

Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wereldband en beleeft dit seizoen haar jubileum. Vanwege het 25-jarig bestaan brengt de groep een feestelijke voorstelling.

Omdat Släpstick haar gehele publiek in de gelegenheid willen stellen om het Jubileum mee te vieren, geeft zij in ieder cultuurcentrum een Bal. Een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren ’20 van de vorige eeuw, compleet met rode loper. Een voorstelling die eindigt in een feest met het publiek.
Na het enorme succes van de vorige show die werd omschreven als ‘variété op lachwekkend hoog niveau’ toerde Släpstick de afgelopen jaren niet alleen in Nederland maar ook in België, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en Nieuw-Zeeland.

Släpstick won meerdere (inter)nationale prijzen zoals de Johan Kaartprijs (NL), Comedy Award Moers (D) en The Spirit Of The Fringe Award (UK).

“De muzikale clownerie Släpstick is van absolute wereldklasse.” (De Telegraaf)

http://www.slapstick.nl

Delen op sociale media


Wanneer

wo 24 januari 2024 van 20:15 tot 22 uur

Prijs

€ 20

VRIEND van DE KIMPEL | 18 euro
voorverkoop -26 jarigen | 18 euro
voorverkoop lerarenkaart | 18 euro
voorverkoop en kassa | 20 euro