Achtergrondafbeelding

praktische info schoolvoorstellingen najaar 2020

Praktische info schoolvoorstellingen in cultuurcentrum De Kimpel
We leven nog steeds in onzekere tijden, maar toch willen we jullie een fijn aanbod in cultuurcentrum De Kimpel aanbieden. We hebben even gewacht met de communicatie, om zo jullie veilig het schooljaar te laten opstarten.

Wat als jullie graag naar cultuurcentrum De Kimpel komen?
Wij doen er alles aan om een bezoek veilig en aangenaam te kunnen laten plaatsvinden.
De Kimpel houdt zich steeds aan het geldende maximum aantal bezoekers en aan de social distancing maatregelen. We zullen bovendien ook rekening houden met de maximale groepsgrootte die de scholen opleggen, d.w.z. met de bubbels die zij vooropstellen.
De verschillende (klas)bubbels zullen tijdens de voorstelling gescheiden van elkaar plaatsnemen. Leerkrachten die tot een bubbel behoren mogen plaatsnemen bij hun klasgroep (kleuters). Leerkrachten die nog steeds de social distancing moeten toepassen in hun klas, krijgen een plekje op 1,5m afstand van hun leerlingen.

De Kimpel voorziet ontsmettingsgel bij het betreden van het gebouw. Alle leerlingen en leerkrachten zijn verplicht om hun handen te ontsmetten bij het binnengaan. We vragen ook aan alle begeleiders en leerkrachten om een mondmasker te dragen bij aankomst en gedurende de voorstelling.

Voor het busvervoer houden we ook steeds rekening met de geldende richtlijnen. Schoolbubbels zullen dus afzonderlijk worden opgehaald naar De Kimpel en teruggebracht naar school.

Indien de leerlingen de voorstelling niet kunnen bijwonen o.w.v. door de overheid opgelegde COVID-19-maatregelen, wordt er niets aangerekend.Delen op sociale media