Achtergrondafbeelding

openluchtcinema - Judy

13 augustus 2020

Tijdens de zomermaanden vormt het grasplein aan de voorkant  van De Kimpel het decor voor een fijn filmaanbod. Breng je eigen zitje mee om comfortabel te zitten en vergeet bij koudere avonden je jas of dekentje niet.

Bij slecht weer wordt er geen film gespeeld. Dit wordt de avond beslist en gecommuniceerd aan de tickethouders en via de website en sociale media.

Renée Zellweger is de legendarische Judy Garland in de gelijknamige speelfilm Judy. Nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist Judy in 1968 af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows. Hiermee hoopt ze genoeg geld te verdienen om een stabiel leven te kunnen creëren voor haar kinderen die in Amerika zijn achtergebleven. Judy leeft al sinds dat ze een kindster was op medicijnen en drank. Er zijn mensen die van haar proberen te profiteren wanneer zij in de war is en juist simpelweg gelukkig wil zijn met haar gezin en haar eigen keuzes wil maken.
Ondersteund door de bekende liedjes, waaronder ‘Somewhere Over the Rainbow’, vertolkt Renée op indrukwekkende wijze de rol van deze grootsheid en laat zien hoe fragiel en kwetsbaar Judy Garland heeft geleefd.

Regie: Rupert Goold
Met: Renée Zellweger, Rufus Sewell, Michael Gabon
Genre: Drama, Biografische film
Land: United Kingdom
Duur: 118 minuten

HOE HOUDEN WE ONZE OPENLUCHTCINEMA VEILIG?

Tip! Me time nodig? Breng ook een bezoek aan de pop-upbib tijdens de buitencinema.

judy-1.jpg

website:

Delen op sociale media


Wanneer

do 13 augustus 2020 van 20:15 tot 22 uur

Prijs

€ 2