Achtergrondafbeelding

openluchtcinema - Jojo Rabbit

20 augustus 2020

Tijdens de zomermaanden vormt het grasplein aan de voorkant  van De Kimpel het decor voor een fijn filmaanbod. Breng je eigen zitje mee om comfortabel te zitten en vergeet bij koudere avonden je jas of dekentje niet.

Bij slecht weer wordt er geen film gespeeld. Dit wordt de avond voordien beslist. Dit wordt gecommuniceerd aan de tickethouders, via de website en sociale media.

De 10-jarige Jojo is een gemotiveerd lid van de Hitlerjugend, ook al zou hij geen vlieg kwaad doen. Op kamp lachen ze hem uit omdat hij het niet over zijn hart krijgt een konijntje de nek om te wringen. Wanneer hij terug thuis is, doet hij een ontdekking die heel zijn wereld op de kop zet: op hun zolder verbergt zijn mama stiekem een jong Joods meisje. Met alleen zijn idiote en denkbeeldige vriend Adolf Hitler aan zijn zij, moet Jojo zijn blind nationalisme onder ogen zien.

Schrijver en regisseur Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Hunt for the Wilderpeople), brengt zijn kenmerkende stijl van humor en aandoenlijkheid naar zijn nieuwste film, Jojo Rabbit, een satire die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog die een eenzaam Duits jongentje volgt (Roman Griffin Davis als JoJo) wiens wereldbeeld op zijn kop staat wanneer hij ontdekt dat zijn alleenstaande moeder (Scarlett Johansson) een Joods meisje (Thomasin McKenzie) op hun zolder verstopt. Met alleen zijn idiote en denkbeeldige vriend, Adolf Hitler (Taika Waititi) aan zijn zij, moet Jojo zijn blinde vlek van nationalisme onder ogen.

Regie: Taika Waititi
Met: Scarlett Johansson - Rebel Wilson - Sam Rockwell   
Genre: Oorlog, Komedie, Drama
Land: USA
Duur: 108 minutes

HOE HOUDEN WIJ ONZE OPENLUCHTCINEMA VEILIG?

jojo-rabbit1.jpg

Leeftijd (vanaf): 12 jaar

website:

Delen op sociale media


Wanneer

do 20 augustus 2020 van 20:15 tot 22 uur

Prijs

€ 2