Ontbijt Deluxe

Ish Aït Hamou
231210 - ish couleur

Ish Aït Hamou, bij het grote publiek vooral bekend als choreograaf, danser en jurylid van So You Think You Can Dance, is een rasechte storyteller. Zijn liefde voor dans en choreografie gaat hand in hand met die voor het woord. In 2014 debuteerde hij met de roman Hard hart, waarvan 10.000 exemplaren werden verkocht, gevolgd door bestsellers Cécile en Als je iemand verliest die je niet kan verliezen.

In 2020 verscheen zijn meest recente, vierde boek 'Het moois dat we delen'. In dit verhaal wonen Soumia en Luc in dezelfde buurt, maar toch kennen ze elkaar niet. Hun leven speelt zich voornamelijk af aan de schoolpoort, bij de plaatselijke kruidenier en op het voetbalveld. Zij probeert met de moed der wanhoop het verleden achter zich te laten. Hij leeft in en met het verleden. Wanneer ze elkaar bij toeval leren kennen, komen ze voor verscheurende keuzes te staan.

'Het moois dat we delen' is een beklijvende roman over hoe je de draad van het leven opneemt na een ingrijpende gebeurtenis.

Omdat een traditionele lezing vooral de auteur aan het woord laat en aan een leesclub enkel de lezers deelnemen, combineert Ish Aït Hamou het beste van deze twee formules.

'Voor Het moois dat we delen' gaat hij op tournee met een alternatieve leesclub: de lezers brengen vragen over het boek mee, Ish gaat hierover in gesprek met het publiek.

http://www.ishaithamou.be

Delen op sociale media


Wanneer

zo 10 december 2023 van 10 tot 12 uur

Prijs

€ 17

ONTBIJT INBEGREPEN!

VRIEND van DE KIMPEL | 15 euro
voorverkoop -26 jarigen | 15 euro
voorverkoop lerarenkaart | 15 euro
voorverkoop en kassa | 17 euro