Achtergrondafbeelding

nox

l'anneau théâtre - 27 december 2019
seiz.beeld_nox_1_c_yves_gabriel.jpg

voor iedereen vanaf 4 jaar en ouder(s)

Vanavond wil je maar één ding: naar bed gaan en slapen! Maar helaas, het lukt niet! Je pantoffeltjes zijn wel degelijk uit en je ligt wel degelijk in bed. Je hebt het licht uitgedaan, maar het springt weer aan. Je ligt niet in bed, je staat rechtop met je pantoffels aan je voeten. Je legt je deken en kussen weer netjes, maar ze doen wat ze willen. De lamp begint te knipperen. De wekkerradio maakt geluid. Zelfs je schaduw beweegt en je hebt geen vinger uitgestoken! Je denkt dat het een nachtmerrie is, maar dat kan niet, want je slaapt niet! Dus, wie is daar nog?

In deze voorstelling wordt met beelden, gebaren en een tikkeltje tedere ondeugendheid het o zo gevoelige moment voor het slapengaan ter sprake gebracht. Bij het vallen van de nacht voelen we ons oud of jong, alleen en vooral erg kwetsbaar. Soms gebeuren er dan wel erg rare dingen...

Stapje voor stapje worden we meegevoerd op een dromerige reis, waarin op magische wijze het beeld dat we van onszelf en van de werkelijkheid hebben op de proef wordt gesteld. Een wereld vol bevreemdende poëzie met een personage dat aan zichzelf ontsnapt, zich vermenigvuldigt en voorwerpen die een eigen leven leiden. Een voorstelling over wat we in grote of kleine mate vrezen en de lachwekkende maniertjes die we verzinnen om dat te bezweren.

Wij zorgen in deze kersttijd voor een warme en feestelijke ontvangst, met lekkernijen en leuke verrassingen.

spel: bertrand kahn en johan dils

Leeftijd (vanaf): 4 jaar

website: http://www.anneautheatre.be

Delen op sociale media


Wanneer

vr 27 december 2019 van 15 tot 16 uur

Prijs

€ 5

volwassenen: € 7