Achtergrondafbeelding

wasdaman | muze jazz orchestra ft. steven de bruyn

17 april 2020
200417-mjo-steven-de-bruyn-zww.jpg

wasdaman

Tot voor kort werd de Oostendse pianist Bas Bulteel vooral geassocieerd met jazz in een pure vorm. Met Wasdaman laat hij zich van een heel andere kant zien: deze muziek houdt het midden tussen potige, progressieve rock en knetterende hedendaagse jazz, en is doorspekt met invloeden uit de wereld van de elektronica. De sound van Wasdaman is energiek, ritmisch en met duidelijke knipogen naar  het werk van o.a. Frank Zappa, King Crimson en de elektrische periode van Miles Davis.

In het najaar van 2019 brengt Wasdaman zijn eerste album uit via W.E.R.F. Records.

met: bas bulteel (ender Rhodes, Keyboards), bart vervaeck (gitaar), frank debruyne (saxofoon), joshua dellaert (bas) en jonathan callens (drums)

https://www.art-spot.be/wasdaman

 

muze jazz orchestra ft. steven e bruyn

Met bands als El Fish en The Rhythm Junks is Steven De bruyn internationaal doorgebroken als één van de meest energieke harmonicaspelers die aan enkele mondmuziekjes genoeg heeft om een unieke klankwereld te scheppen.

The Muze Jazz Orchestra, samengesteld uit voornamelijk Limburgse muzikanten, kan terugblikken op een succesvol palmares. Samen brengen ze een perfecte cocktail van jazz, desert blues, afro, funk & roots.

met: steven de bruyn, daniel vanderhoydoncks, lieven cambré , koen nijs, stien carlier, tim daemen, david demuynck, marco cirone, rob vanspauwen en david la mela

website: http://www.therhythmjunks.com

Delen op sociale media


Wanneer

vr 17 april 2020 van 20:15 tot 22 uur

Uitzonderingen

  • 17-04-2020 - (20:15 - 22:00)
    (Geannuleerd)

Evenementen - Locatie

cultuurcentrum de kimpel

Eikenlaan 25
3740 Bilzen

Prijs

€ 16

voorverkoop: € 14
abonnement: € 12
motives for jazz: € 12


Reserveren