Achtergrondafbeelding

mijn broer en ik

pieter verelst - 11 april 2019
pieter-verelst-brochure-beeld-1-c-giel-domen-1718.jpg

In ‘Mijn broer en ik’ laat Pieter, een spervuur van verhalen uit zijn absurde universum op je los. Voor je het weet ben je aan zijn lippen gekluisterd terwijl hij immens beeldend vertelt over een boer en een mol. Combineer dit met zijn energetisch acteertalent en muzikaliteit en je snapt dat deze voorstelling vooral veel te snel voorbij zal vliegen.

Jong en aanstormend cabarettalent Pieter Verelst mag zichzelf sinds eind 2016 de winnaar noemen van het Camerettenfestival. Eerder viel hij al in de prijzen op het Groninger Studenten Cabaretfestival. Onze Noorderburen erkenden dus al meermaals zijn overweldigend talent en met zijn heel eigen energieke en originele stijl plant hij ook Vlaanderen helemaal in te palmen.

“Zelden was comedy zo spannend en onvoorspelbaar als in de debuutvoorstelling van Pieter Verelst.” (De Standaard)

“Pieter is een geweldige acteur, die lekker in zijn energie zit en goed gebruik maakt van zijn atletische lichaam. Soms blaast hij zichzelf op, soms maakt hij zich juist heel klein. Dat geeft zijn voorstelling een prettige dynamiek, die naadloos aansluit op de grillige inhoud.” (Jury Cameretten Festival - Juryprijs)

“Verrast van de eerste tot de laatste seconde, van zijn spannende opkomst tot zijn gevoelig slot. (…) Verelst zijn talenten zijn veelvuldig: piano en contrabas spelen, jongleren met taal, fysiek spel, publieksinteractie en zelfs beatboxen, hij kan het allemaal.” (Jury Groninger Studenten Cabaretfestival - Persoonlijkheids- en juryprijs)

tekst, muziek en spel: pieter verelst
regie: joost lateveer

website: http://www.pieterverelst.be

Delen op sociale media


Wanneer

do 11 april 2019 van 20:15 tot 22 uur

Prijs

€ 14

voorverkoop: € 12
abonnement: € 10