Achtergrondafbeelding

laguna beach

frankie - 21 februari 2020

Het universum van Frankie is fragmentarisch, rommelig en imperfect, maar ook filmisch, grappig en ontroerend. Op het podium zorgt de wisselwerking tussen de livemuziek en de machinaal aangedreven installaties voor een uitdijend tableau, waarin schelle gitaren, ruis, kraak, belabberde poppen, visdraad en hout de hoofdrol spelen. Van totale mislukking tot tropische idylle – Laguna Beach ontwapent steeds door zijn vrolijke naïviteit.

Frankie is Simon Lynen, Vincent Lynen, Brecht Hayen, Jef Staut en Timo Fannoy. De groep brengt beeld en geluid samen in verschillende installaties, ergens tussen performance en concert in. Video, tv, livemuziek of animatie – welk medium ze ook gebruiken, nonchalance en ambiance uit hun atelier sluipen doelbewust het podium op.

Frankie wordt ondersteund door het Gentse kunstencentrum CAMPO in een langer samenwerkingstraject.

van & met: simon lynen (zang & trompet), vincent lynen (gitaar), jef staut (bas), brecht hayen (gitaar) en timo fannoy (drum)

Na afloop van de voorstelling, kan je gezellig napraten bij een drankje in het cafe van de Bilding (toegang via de foyer van het cultuurcentrum).
De Frankies draaien er leuke plaatjes en zorgen voor de nodige leute. Misschien ga je wel dansend naar huis!

frankie-broch-laguna-beach-c-philippe-digneffe-3.jpg

website:

Delen op sociale media


Prijs

€ 14

voorverkoop: € 12
abonnement: € 10

Na afloop van de voorstelling, kan je gezellig napraten bij een drankje in het cafe van de Bilding (toegang via de foyer van het cultuurcentrum). De Frankies draaien er leuke plaatjes en zorgen voor de nodige leute. Misschien ga je wel dansend naar huis!

Reserveren