Achtergrondafbeelding

Kunst op de Markt

19 september 2021
Kunst op de markt-0696

Op zondagnamiddag 19 september 2021 is er weer "Kunst op de Markt" in Bilzen.

Op de Markt en op de aanpalende pleinen stellen kunstenaars hun meest diverse werken tentoon. Bilzen verandert zo een dag lang in één groot en sfeervol openluchtatelier. Daarnaast is er animatie en kunnen nieuwsgierigen hun kunstobjecten kosteloos laten schatten door een experte.

 

Alle kunstenaars, actief binnen een discipline van beeldende kunsten, mogen deelnemen aan Kunst op de Markt. Enige voorwaarde is dat de deelnemer alle kunstwerken zelf vervaardigt.

 

Voor Bilzerse kunstenaars, leden van een Bilzerse kunstkring of (oud-)leerlingen van de Stedelijke Academie voor Beeldende Kunsten (Kunstkoepel) is dit zelfs gratis.

Andere kunstenaars betalen 30 euro voor de huur van hun tentje (afmetingen: 4 meter breed en 2,5 meter diep, incl. tafelblad). Voor de betaling wacht u op de factuur die we u bezorgen.

 

Als u bepaalde vragen of opmerkingen heeft, kan u die bij de laatste vraag noteren. Wij doen ons uiterste best om hier zo goed mogelijk rekening mee te houden.

Om organisatorische redenen wijzen wij de tenten op voorhand toe.

Voormiddag maken jullie de kraam in orde, zodat we 's middags de markt kunnen openen voor het publiek.

 

Het inschrijvingsgeld wordt enkel terugbetaald wanneer je je deelname minstens 3 dagen op voorhand schriftelijk  annuleert (cultuur@bilzen.be) of bij afgifte van een ziektebriefje bij de cultuurdienst.

Bij annuleren minder dan 3 dagen op voorhand worden de kosten aangerekend (30 euro per stand).

Als de Stad Bilzen zelf Kunst op de Markt annuleert, wordt het betaalde bedrag terugbetaald. U wordt dan gecontacteerd door de bevoegde dienst van Stad Bilzen.

 

Inschrijven kan tot 3 september 2021, via deze link

website:

Delen op sociale media


Prijs

Gratis