Achtergrondafbeelding

Jukebox 2020

Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts en Nele Bauwens - 7 mei 2022
Lucas van den Eynde, Tine Embrechts en Nele Bauwens - Jukebox 2000 - (c) Pol Deroo

Mooie liedjes duren soms wel lang! 
22 jaar geleden stapten Nele Bauwens, Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde voor het eerst samen het podium op met hun gloednieuwe programma JUKEBOX 2000, een verrassende keuze uit 100 in het oor- en oog springende Nederlandstalige liedjes en melodietjes van de afgelopen 100 jaar uit Vlaanderen en Nederland. Alle kleuren en smaken passeerden de revue… Van Louis Neefs tot Marva, van Willeke Alberti tot Gorki of Clement Peerens over An Christy of John Terra. Het werd een heerlijke periode die meermaals verlengd werd omdat het publiek het interactieve systeem en de nostalgie van al die liedjes telkens opnieuw kon smaken. Ondertussen is het alweer 8 jaar geleden dat ze voor de laatste keer door Vlaanderen trokken en tot op de dag van vandaag blijven de mensen vragen:  “Wanneer komen jullie nog eens terug met “den” jukebox? Het was toch zo schoon."

Daarom (en ook omdat ze ze toch zoooo graag zingen, die Nederlandstalige pareltjes) zullen Nele, Lucas en Tine voor de aller- allerlaatste keer hun keeltjes schrapen en zich wagen aan een nieuwe tocht langsheen de Vlaamse Culturele Centra om hun liefde voor het Nederlandstalige lied te delen met het publiek.100 keuzemogelijkheden waarbij het publiek, vooraf via onze Jukebox-website en tijdens de voorstelling zelf kan bepalen wat ze willen horen.

Zo ontstaat er iedere avond weer een echte levende jukebox, begeleid door een schitterend 10-koppig live orkest. Laat de aaaaah's en de ooooh's door de zaal schallen wanneer uw favoriete liedje gespeeld wordt op deze ultieme Jukebox 2020, want graag zingen Nele, Tine en Lucas nogmaals de sterren van de Nederlandstalige liedjeshemel voor U!

Een unieke kans om "JUKEBOX 2020" te zien (en te horen).

met: Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts, Nele Bauwens en een 10-koppig orkest o.l.v. Jan Van Looy

website:

Delen op sociale media


Wanneer

za 7 mei 2022 van 20:15 tot 22 uur

Prijs

€ 20

VRIEND van de KIMEL en reductie: 18 euro

ticketkaffee op 9 en 10 september
online verkoop vanaf 13 september