Achtergrondafbeelding

it’s all relative

lindert steegen - 1 maart 2020
lindert-bijgesneden-002-.jpg

Vorig jaar transformeerde Lindert de muur aan het station in Bilzen met een kleurrijke muurschildering en veroverde zo de harten van heel wat stadsgenoten. Nu is hij klaar voor zijn eerste solotentoonstelling. Treed van 29 februari tot 10 april binnen in zijn kunstzinnige wereld tijdens ‘It’s All Relative’ in EXPOkimpel.

“It’s all relative” is opgebouwd rond een uitspraak van veelzijdig muzikant Pharrel Williams. Op de vraag welk advies de muzikant zou geven aan iemand die het probeert te maken vanuit het niets, antwoordde hij dat ‘niets’ niet bestaat. ‘It’s not possible for you to exist in nothing, it’s all relative’.

Het werk dat Lindert toont in “It’s all relative” is voornamelijk gebaseerd op ruimtes die voor hem belangrijk zijn of ooit bijzonder relevant waren, ervaren vanuit zijn thuisomgeving in Hoelbeek, een klein dorp dat gezien kan worden als “niets”. Volgens Lindert is het echter zo dat doordat hij er deel van uitmaakt, hij de schoonheid ervan kan zien. Met zijn expo zal hij hetzelfde gevoel trachten te evenaren. Door middel van schilderijen, sculpturen en installaties nodig Lindert de bezoeker uit in zijn eigen gecreëerde realiteit. Een nieuwe wereld, genaamd I.A.R. - It’s All Relative.

Benieuwd naar wat je kan verwachten?
https://www.instagram.com/lindertsteegen/

 

website:

Delen op sociale media


Wanneer

Van zo 1 maart 2020 tot vr 10 april 2020, dagelijks 10 tot 17 uur

Prijs

Gratis