Achtergrondafbeelding

hoe houden we het coronaveilig?

Voor de voorstellingen tot eind december 2021 verkopen we enkel ongenummerde tickets. De plaatsen worden nadien toegewezen, rekening houdend met de omvang van je bubbel, de geldende corona maatregelen en social distancing. Voor de voorstellingen vanaf januari kan je genummerde zitjes kopen.

Circulatie en publieksstromen
Bij het toekomen van de locatie ben je verplicht om een mondmasker te dragen en ontsmet je je handen met desinfecterende handgel uit de dispensers aan de toegang van de locatie. De verschillende publieksstromen worden zoveel mogelijk gescheiden. We voorzien voor de in- en uitgang duidelijke signalisatie en werken met éénrichtingsverkeer. Volg de grondmarkeringen om te zien waar je kan wachten.

Tijdens de voorstelling
Publieksbegeleiders wijzen je plaats aan met aandacht voor de anderhalve meter-regel. Een mondmasker dragen tijdens de voorstelling is verplicht. Na de voorstelling verlaten mensen onder begeleiding van de publieksbegeleiders de locatie om zo een grote publieksconcentratie bij de uitgang te vermijden.

Het virus verslaan we samen! Ieder heeft zijn verantwoordelijkheid. We behandelen elkaar met respect en spreken elkaar op een hoffelijke manier aan over het volgen van de maatregelen.

 

 

 

Delen op sociale media