logo dekimpel

Zoekveld

de grote levensvragen in de kimpel

GELUK IS: EEN BANAAN KUNNEN DELEN

Eind september maakten Radio 1 en De Standaard de resultaten bekend van de eerste, grootschalige Vlaamse studie over De Grote Levensvragen. In de gelijknamige muziektheaterproductie gaan we op zoek naar antwoorden. De voorstelling mixt theater, muziek, beeldende kunst, literatuur, sing along... De gasten vertellen op hun manier hoe ze tegen de grote vragen van het leven aankijken.

Gastvrouw Friedl' Lesage komt op dinsdag 12 december naar de kimpel met ANNIEK GRAVIILAKIS (directeur bond zonder naam), JEROEN OLYSLAEGERS (schrijver) en LEO VAN BROECK (vlaams bouwmeester)

“Wat is de zin van mijn leven?”
“Zullen mijn (klein)kinderen nog veilig verder kunnen leven?”
“Hoe lang blijft onze aarde nog leefbaar?”

Verwacht u aan openhartige gesprekken waarin onze gasten in hun kaarten laten kijken. Maak u klaar voor een ‘diepe duik’ in en wat echt essentieel is, wat ons tot mens maakt.

Na de voorstelling is het boek ‘De Grote Levensvragen’ (uitgave van Lannoo) te koop, met signeersessie.

Beluister alvast de aankondiging op Radio 1 en herbeluister Hautekiet op Radio 1, waar iedere ochtend levensvragen worden beantwoord.

In De Standaard zijn 5 artikels verschenen naar aanleiding over de grote levensvragen, lees hier over De Doodstraf, Spijt, Jong Utopisten, Gezondheid en Angst en de mooie recensie!

www.degrotelevensvragen.be