Achtergrondafbeelding

coronamaatregelen

Vanaf 6 december 2021 gaan in Vlaanderen nieuwe coronamaatregelen in voege voor de cultuur- en evenementensector. Deze nieuwe regels zullen gelden tot minstens 28 januari 2022. 

Evenementen mogen binnen maximaal 200 aanwezigen ontvangen. Heel wat van onze activiteiten blijven onder deze grens en gaan dus door zoals ze gepland waren.

Een aantal voorstellingen kunnen omwille van COVID-19 verplaatst worden. Gekochte tickets blijven voor een nieuwe datum geldig. Iedere tickethouder wordt via mail verwittigd over mogelijke verschuivingen. 

De voorstelling van Hetty Helsmoortel (10 december) wordt hierdoor verplaatst naar woensdag 16 maart 22. 

De ticketverkoop blijft doorlopen voor voorstellingen indien er nog voldoende capaciteit beschikbaar is.

ALGEMEEN
We verwelkomen we je voor onze activiteiten met een Covid Safe Ticket en mét een mondmasker. Het Covid Safe Ticket is verplicht voor iedereen vanaf 12 jaar en 2 maanden. Houd tijdens het wachten aan de ticketcontrole en aan de toiletten steeds voldoende afstand.

Enkele dagen voor de voorstelling ontvangen tickethouders een e-mail met informatie over de op dat ogenblik geldende gedetailleerde informatie en richtlijnen.

MONDMASKERPLICHT
Iedereen vanaf 6 jaar is verplicht om altijd en overal in het gebouw  een mondmasker te dragen. 
Het mondmasker moet ook tijdens de voorstelling gedragen worden

WELKE DOCUMENTEN HEB JE NODIG OM EEN VOORSTELLING BIJ TE WONEN?
° Een Covid Safe Ticket
° Een identiteitskaart of rijbewijs
° Een geldig toegangsticket

Gelieve bij aankomst je identiteitskaart en Covid Safe Ticket klaar te houden, zodat het scannen vlot kan verlopen. Indien je deze documenten niet bij hebt, kunnen we je niet toelaten tot het evenement.

De zaal is open 30 minuten voor aanvang. Hou er rekening mee dat de controle meer tijd in beslag kan nemen. Kom daarom tijdig naar ons cultuurcentrum.

Wij doen er alles aan om onze voorstellingen veilig te organiseren en willen vooral jullie bedanken voor het vertrouwen in ons cultuurcentrum. Merci.

Delen op sociale media