Achtergrondafbeelding

bram weijters' crazy men

bram weijters - 13 maart 2019
190313-bram-weijters-crazy-men-2-c-thomas-geuens.jpg

Bram Weijters’ Crazy Men is een avontuurlijke duik in de vaderlandse jazzrock en fusion, vertrekkend van het cultalbum ‘Here Comes the Crazy Man’ van Koen De Bruyne. De line-up van Crazy Men is samengesteld uit prominente muzikanten die elk op hun manier bezig zijn met fusies en cross-over van jazz binnen succesvolle groepen zoals Dans Dans, BRZZVLL, STUFF,  Internal Sun.

De aanleiding voor dit bijzondere project is ‘Here Comes The Crazy Man’, een cultplaat uit 1974 van de hand van pianist Koen De Bruyne, die onlangs heruitgebracht werd. , ’Here Comes The Crazy Man’ is experimentele jazzrock van de bovenste plank.

Bram Weijters is een pianist en componist met de focus op eerlijke en creatieve muziek. Hij heeft een zwak voor eigentijdse akoestische jazz, maar scheurt even graag op zijn Fender Rhodes over hippe, gebroken grooves.

met: bram weijters (toetsen), sam vloemans (trompet), andrew claes (tenorsax, ewi en elektronica), vincent brijs (baritonsax), dries laheye (basgitaar) en steven cassiers (drums)

website: http://www.bramweijters.com

Delen op sociale media


Wanneer

wo 13 maart 2019 van 20:15 tot 22 uur

Prijs

€ 14

voorverkoop: € 12
abonnement: € 10
leden motives for jazz: € 10