Achtergrondafbeelding

botanisch handletteren

15 april 2020
botanisch-handletteren1.jpg

Tegenwoordig zie je ze overal opduiken, botanisch geïnspireerde posters of postkaartjes met grappige, ontroerende of treffende quotes. Ze fleuren je interieur meteen op en geven de ruimte meer betekenis.

Ben jij ook weg van deze hippe trend en hou je van handletteren, mooie vormgegeven letters en van bloemen, planten en allerhande botanische motieven? Dan is deze 3-delige cursus echt iets voor jou!
Tijdens deze reeks leer je hoe je de kunst van het handletteren en het botanisch tekenen het beste combineert en welke materialen je allemaal nodig hebt om van start te kunnen gaan. We overlopen een heleboel tips en tricks, en aan de hand van de vele voorbeelden die we zullen bekijken stel je je techniek op punt. Je zal een woord, quote of een alfabet handletteren in een basis lettertype en deze aanvullen met allerlei botanische elementen, om zo tot een mooi en evenwichtig geheel te komen.

Als je de cursus ‘Start to Handlettering’ reeds gevolgd hebt, kan je je tijdens deze cursus volledig richten op het botanische aspect. Maar ook beginnelingen zullen hun hartje kunnen ophalen! Tekenervaring is geen must om te kunnen deelnemen, iedereen kan deelnemen op z’n eigen niveau.
Deze cursus wordt gegeven door Debbie Lavreys van Snow & Rose, een illustratrice met jarenlange ervaring in het illustreren van kinderboeken en educatieve uitgaves, en andere artistieke ondernemingen.

begeleiding: Debby Lavreys

website: http://www.snow-and-rose.com

Organisatie

cultuurcentrum de kimpel

Eikenlaan 25
3740 Bilzen

Delen op sociale media


Wanneer

wo 15 april 2020 van 19 tot 22 uur

Evenementen - Locatie

cultuurcentrum de kimpel

Eikenlaan 25
3740 Bilzen

Prijs

€ 55

(voor 3 lessen, materialen inbegrepen)
ook op 22 en 29 april 2020

Contactinformatie