logo dekimpel

Zoekveld

8-03 tot 29-03
vakantiefoto's - vakantiefoto's

Dankzij enkele basistechnieken leer je hoe je het beste uit je foto haalt. We maken hiervoor gebruik van het gratis programma ‘Picasa’. Met dit programma kan je foto’s bewerken, ordenen, verzamelen en veel meer.

Categorie: 
Toevoegen aan "mijn theater"

10-03 tot 29-03
caroline tanghe - fotografiecircuit vlaanderen | caroline tanghe

Het Fotografiecircuit Vlaanderen is een samenwerkingsproject van 16 cultuurcentra waarbij fotografen jaarlijks de kans krijgen om hun werk te confronteren met een ruim publiek. Het fotografiecircuit wil Vlaamse fotografen een mogelijkheid bieden om met hun werk naar buiten te komen. Kwaliteit en variatie primeren hierbij.

Categorie: 
Toevoegen aan "mijn theater"

25-03
pop a' cast - finale

Het Bilzerse pop- en rock concours Pop a’ Cast is ondertussen aan z’n 9e editie toe. Na de voorrondes in de Bilzerse jeugdhuizen strijken de 6 beste Bilzerse bands neer in cultuurcentrum de kimpel voor de finale. Daar geven ze het beste van zichzelf en zullen ze o.a. strijden om een felbegeerde plaats op de affiche van EMOTIONS 2017. http://pop.bilzen.be

Categorie: 
Toevoegen aan "mijn theater"

28-03
geert vandenbon - de ronde leeft!

In de Ronde Leeft! neemt Geert Vandenbon de toeschouwer mee door de geschiedenis van de Ronde van Vlaanderen. Onze geliefde Ronde van Vlaanderen. Aan de hand van feiten en verhalen reconstrueert hij het epos dat de Ronde is geworden.

Categorie: 
Toevoegen aan "mijn theater"

Pagina's