logo dekimpel

Zoekveld

31-03 tot 10-05
jef peeters - fotografiecircuit vlaanderen | jef peeters

Het Fotografiecircuit Vlaanderen is een samenwerkingsproject van 16 cultuurcentra waarbij fotografen jaarlijks de kans krijgen om hun werk te confronteren met een ruim publiek. Het fotografiecircuit wil Vlaamse fotografen een mogelijkheid bieden om met hun werk naar buiten te komen. Kwaliteit en variatie primeren hierbij.

Categorie: 
Toevoegen aan "mijn theater"

27-04
hooggevoeligheid, wat is dat? - hooggevoeligheid, wat is dat?

Hooggevoelige mensen hebben een centraal zenuwstelsel dat veel gevoeliger is dan gemiddeld. Daardoor ervaren ze prikkels en indrukken uit de buitenwereld vaak intenser dan anderen en hebben ze meer tijd nodig om die te verwerken. We focussen niet alleen op wat er moeilijk en lastig is aan hooggevoelig zijn, we laten ons licht ook schijnen op de bijzondere gaven die het met zich meebrengt.

Categorie: 
Toevoegen aan "mijn theater"

27-04
Theater Malpertuis - gaz. pleidooi van een gedoemde moeder

Topactrice Viviane De Muynck geeft gestalte aan de moeder van een gedode terrorist. Naast een psychologisch portret dat de beweegredenen van de geweldenaar probeert te doorgronden, is GAZ… vooral een betoog voor menselijkheid en een pleidooi voor nuance: een mens of zijn handelingen is niet te herleiden tot een paar motieven.

Categorie: 
Toevoegen aan "mijn theater"

29-04
Vlaams Muziek Theater - de lustige boer

Een operette in twee bedrijven van Victor Léon met muziek van Leo fall.

Categorie: 
Toevoegen aan "mijn theater"

2-05
griet op de beeck - griet op de beeck I GEANNULEERD!

Griet Op de Beeck debuteerde met ‘Vele hemels boven de zevende’, een kleine twee jaar later volgde ‘Kom hier dat ik u kus’, twee romans die veel bijval oogstten. Haar derde boek, ‘Gij nu’, verscheen in februari 2016.

Categorie: 
Toevoegen aan "mijn theater"

Pagina's